Semințe de in pentru pierderea în greutate – rețete

Pentru pierderea în greutate de semințe de in pot fi consumate în moduri diferite. De multe ori este consumat în forma sa pură, cu o cantitate suficientă de apă curată. De asemenea, semințele pot fi adăugate la , salate, supe, și așa mai departe acțiune Bună are infuzie și decoct de zi cu seminte de in, de multe ori folosite pentru pierderea în greutate.

mod de preparare seminte de in de seminte de in de semințe. O lingură de semințe se pune într-o cratiță, se toarnă jumătate de litru de apă clocotită. Acoperiți vasul cu un capac și a pus pe foc mic. Se fierbe in aproximativ o jumătate de oră, amestecand ocazional. Acest decoct se bea zilnic, de trei ori, timp de treizeci de minute înainte de mesele principale. În timp ce-l primi, de asemenea, puteți mânca o cantitate mică de zaț. Consuma acest remediu este recomandat cursuri de zece zile, zece zile de pauză, după aceea, din nou zece zile de la primire și așa mai departe
Infuzia de seminte de in de semințe. O astfel de infuzie este mai bine să gătească înainte de culcare. O lingură de semințe se pune într-un borcan sau alt recipient adecvat, apoi se toarnă în ea două căni de apă clocotită, acoperiți cu un capac, apoi folia o pătură sau un prosop și se lasă la infuzat timp de douăsprezece ore. Acest infuzie ar trebui să bea în timpul zilei pentru o jumătate de pahar, de preferință pentru o jumătate de oră sau o oră înainte de masă.

Oricare dintre aceste băuturi ar trebui să fie luate numai în stare proaspătă, deoarece la o zi după preparare, acestea capătă un gust neplăcut.
Consumul de semințe de in cu iaurt

Această opțiune a consumului de semințe de in pentru pierderea în greutate este perfect pentru cei care aderă la dieta, gata pentru a înlocui una din mese un pahar de apă sau pur și simplu iubesc această băutură. În acest caz, să ia de in este recomandat, amestecand intr-un pahar de iaurt. Cu toate acestea, a face acest lucru este nevoie de program – în prima săptămână de la nevoie pentru a adăuga doar o linguriță de semințe, în al doilea – două, iar în al treilea – trei. În acest caz, vă puteți opri și, dacă este necesar, continuați să luați inul în astfel de proporții sau de a aduce aportul său la o pereche de linguri.
Un amestec de semințe de in cu

Pierde în greutate și curățare a organismului de semințe de in va fi mult mai eficient, dacă la ea se adaugă bearberry, sau cum este numit “ursul ureche”. Este un mijloc de a pregăti foarte ușor. Pentru a face acest lucru, se taie semințe de in și cu grijă frecati iarba de mure, apoi se amestecă aceste ingrediente în proporții egale. Amestecul rezultat ia lingura, o cantitate mare de apă, de trei ori pe zi.
Retete dietetice preparate cu semințe de in

Budinca cu fibre de in. Pentru prepararea ei se va potrivi orice fructe, fructe de padure sau fructe uscate. Pentru a pregăti jeleu în apă clocotită pune spălate și tăiate felii de fructe. Se fierbe timp de aproximativ zece minute, apoi adăugați semințe de in (per litru de lichid lingură de semințe), încă se fierbe un pic, scoateți de pe plită și se lasă să se răcească. În procesul de gătit din semințe evidențiază mucus, care va transforma compot de fructe în jeleu.
Lenjerie de terci de ovăz. Acest fel de mancare este perfect pentru micul dejun. Pentru prepararea ei două linguri de cereale sau de semințe se înmoaie cu apă. O sută de grame de fulgi de ovăz prepara o ceașcă de apă clocotită și se lasă la infuzat timp. La fulgi de ovăz terci se adaugă umflat prealabil inul și orice fructe. De asemenea, fel de mâncare poate fi condimentează cu verde cocktail o cantitate mică de miere.

We recommend: hatékony fogyás and a page for Romanians topeste grasimea