Pariisissa ja Lontoossa tragikomedia onnea

Sykli Laurent Blanc Pariisissa päättyi hämmennystä vastaan Manchester city viime kaudella. 3-5-2 tuli uusi meme, joka voidaan turvallisesti laittaa paikka tahansa hallitsematon fani PSG. No, tai ainakin tuoda hänet pois itse. Huolimatta kiellot johdon, mutta se oli selvää, että päivän Wenger klubilla on numeroitu, ja puhkeamista kesällä, Qataris on ensisijainen maksaa rangaistus 22 (!) miljoonaa euroa Blanc, vain vapauttaa tilaa valmennus virka Unai emery.

Paistatella saapui Pariisiin, jossa kunnianhimoa ja hyvää ranskaa. Ilmeisesti hän kyllästyi joka vuosi voittaa Europa League, hän halusi enemmän. Tämä on luonnollista, varsinkin kun mennä ulos klubi, jossa on tällaisia valmiuksia. Allekirjoittamalla työsopimuksen kanssa “Paris Saint-Germain” Unai ilmoittautunut täytäntöönpanoa varten monimutkaisia tehtäviä: a lisää onnistunut suorituskykyä Mestarien Liigan. Presidentti club Nasser al-Khelaifi sairas nähdä hänen joukkue vuodenajan, pelaajan hänen päänsä kattoon puolivälierissä, mutta hän ymmärtää, että alkuun klubi tarvitsee alkuun peli. Emery tavoitteet ja antaa mahtava peli ranskan club.

Sen jälkeen, kun Ibrahimovic ja David Luiz, PSG ei etsiä uusia tähtipelaajia, ja kääntyi hänen silmänsä niitä taistelijoita, joiden kanssa uusi valmentaja tai jo käsitelty, joko henkilökohtainen kokemus niiden teho. Krychowiak, Jesé, Areola, Ben Arfa, Meunier — se on kaikki hyvä, mutta tähti täällä ja ei haise. Mutta tämä materiaali on tarpeeksi suorittaa niiden uudistusten ryhmän sisällä ja asettaa mekanismi omalla tavallaan.

Ennen ottelun “Arsenal” emery sanoi, että vaikka viime aikoina takaiskuja tyytyväinen siihen, miten hänen joukkueensa pelaa. Lyhyesti siitä, mitä hänellä on mielessä: viimeinen kaksi ottelua ranskan Liiga, PSG voittaa. Ensimmäinen “Monaco” opetuksen hänen vastapäätä, ja kierros myöhemmin juurtunut hänen portti, “Saint-Etienne” kesti hetki lisäajalla ja Robert Beric tasoittuvat. Kaikki tämä oli mukana joitakin ongelmia reunalla. Edinson Cavani, esimerkiksi, on nyt erinomainen fyysinen muoto, mutta on vakavia ongelmia edessä tavoite. On voitti “Metz” match hän oli 7 pisteytys mahdollisuuksia, mutta mitään tavoitteita ei ole ollut mahdollista. Emery yritti ja Jesé, ja jopa Ben Arfa, mutta toivottua vaikutusta ei nähdä, joten piti luottaa hyökkääjä Uruguayn.

Näytti siltä, että kohtalo maksaa Eddie kärsivällisyydestä ja palkita antaa hänelle pisteet ensimmäisen minuutin. Cavani teki ensimmäisen maalin Mestarien Liigassa, hyvin, mikä voisi olla siistimpi? Mutta teatterin absurdia jatkoi tähti yhdeksän jälleen jäänyt paljon mahdollisuuksia. Vähintään hattutempun liukastui kärki hyökkäys “Paris Saint Germain”. Se on huonoa onnea, kirous tai meidän sankari täysin unohtanut miten pisteet? Maailmanmestari 1998 maajoukkueessa Ranskan Emmanuel Petit on päättänyt puolustaa Edinson. Hänen mielestään se on alkuun hyökkääjä, joka pelaa esimerkillistä paine ja pelaa aina täysillä. Ehkä se vie häntä viileyttä ja selkeyttä mielen vieraiden edessä portin, mutta Petit olen varma, että tämä tulee varmuudella.

Partners artikkeli: arvostelu ja yhtiö – lue lisää ja viimeisellä sivulla sponsoriltamme – Kuvaus vedonlyönti