Kiabálás Vittek? Azt hittem, hogy rossz hallani. Ó, nem, mondja Hamsik

Bratislava. Focista Szlovákia hiányzik csak a győzelem, hogy ki C csoport Euro 2016 képesítések osztályokon edző Jána Kozáka biztosítják véglegesen indul a jövő évi kontinentális bajnokság Franciaországban.

„Mi legközelebb október 9 otthon Fehéroroszország elleni, szeretnénk mi tömítő folyamat” felfekvési szlovák válogatott Marek Hamšík a hivatalos honlapján.

A keddi gól nélküli döntetlen ellen Ukrajnában Zsolna, majd az bet365 mobil bónusz A-Team Szlovákia maradt, majd a maradék két fordulóban a versenyző említett három ponttal vezet, 28 éves középpályás SSC Napoli (b. 27 július 1987) elégedett . Fontos küzdelem

„Kaptunk egy fontos pont.Persze, jobb lenne nyerni, de ez a döntetlen is jó. Ismét közelebb vagyunk, hogy előre az EB. Ukrajna megerősítette, hogy egy jó bet365 kifizetés csapat. Ez egy kemény küzdelem, és még meccsen, az „ő értékelte Hamsik, akik csatlakoztak a jubileumi 80. legértékesebb mérkőzés mez.

Besztercebányai natív válhat a hős a találkozó áprilisban, de az ő csodálatos sortűz a 17. percben kiszorítják ukrán ötödik goalman a sarokban. azt hiszem, ez lövi

„Bevallom. Azt hittem, hogy a labda a kapuba.A vendég mutatott nagy menteni „, mondta Hamsik, amely azonban csalódott a közönség. Špílmacher válogatott volt szomorú és kiábrándult zihálás vagy Pokřikov tekintetében csatár Roberta Vitteka, 23 gól gólkirály történetében szlovák válogatott.

„azt hittem, hogy rossz hallani. Valószínűleg nem igaz. Robo kap e énekek részein a közönség megérdemli! Talán kedden úgy küzd, de karácsony nem minden nap. Vittek azonban harcolt tett maximális volt a hatalmában. És így dehonestovať? Ez nem. Robo egy nagy személyiség szlovák labdarúgás és ez minden bizonnyal megérdemel „védte Marek Hamšík 33 éves zakončovateľa Slovan Bratislava.VITTEK nemrég válaszolt erre a kérdésre.

„Nem nézek fórumokat és hasonló dolgok. Még ha valaki azt mondja, én nem látom. Inkább veszek egyébként, de nem fogok foglalkozni itt. Mindenkinek van egy élet barátok és ellenségek – nem csak focisták.


Munkám próbálja meg a legjobban tudunk, és akkor csak az edző és a hozzáértő emberek. „

bet365 online sportfogadás