Ilman Konatého, mutta Sural? Sparta ratkaisee maanjäristys raportissa

Ylivoimaisesti tappio 0: 4 osoittaa, että Rostov valmennustehtäviin Sparta perus kokoonpano l neiti. Joten tänään, pienessä derby vastaan ​​Bohemians Praha (17,30 suoraan siirrettävissä iSport.cz) uudelleen ja paremmin. Mutta miten? Leikataan sitä tai jatkaa luottaa yhteen? Valmennus tandem Tomáš Požár – David Holoubek oli noin oikoluku ihanteellinen kokoonpano todella takertuisi.

Heti räjähdyksen jälkeen ensimmäisen ottelun Europa League tyrmäys oli päävalmentaja Sparta Tomáš Požár selvä. “Tulemme varmasti vastata ja tehdä joitakin muutoksia. Useat pelaajat eivät täsmää “, hän sanoi huuhtelun Betssonin jälkeen on-Don.

Kuitenkin tulen puhui turhautumista ja pettymyksiä.


Kun valmennus kuuma päät jäähtyä, za- čnou niitä pyörre ja muita muunnoksia.Mitä pitäisi antaa henkilöille, jotka eivät ole vielä yhden mahdollisuuden? Ne on vielä motivaatiota korjaamaan tuoreita ongelmia.

Samalla ylimääräiset miehen yhden ottelun nezbourá kaiken talven valmistelua huolellisesti rakennettu. Tietojen mukaan Nedělní Sport eilen ei ole suuri tuotantotiimi Sparta koostumuksesta avauskokoonpanoon paikalliskamppailua kanssa Bohemians selvä. Lopullinen päätös on tehtävä ennen ottelun tänään.

On todennäköisempää kuitenkin ensimmäinen vaihtoehto – varmasti joitakin muutoksia tulee. Ensimmäinen mies ampua heitä Tiemoko Konate, joka hänen typerää syrjäytyminen oli 32.minuutilla debacle Rostov huomattavasti allekirjoitettu.

ydinjoukko fanit Sparta, mikä oli vastoin hänen palata A-joukkue ja sai enemmän ammuksia ja Afrikkalainen ongelmia päättäjä ottelu varmasti purettu.Koska suosikki tänään tarvitsee fanit hänen puolellaan, ei ärsytä ja on Konatého vasemmalle pysäköidä autotalliin MOBIILIKASINO.

Mitä enemmän he postittaa vasemmalta on nyt pitkästä loukkaantumisen Josef Šural saatavilla. “Olen täysin valmis, uskon, että voin siirtyä seuraavaan ottelua”, sanoi Tsekin maajoukkueen klubin kanava YouTubessa.

“Kun Zilina tunsin fyysisesti melko hyvin, mutta jalka kesti, joten toivon, että pääsen nimitys, “sanoi jalkapalloilija, joka äskettäin otti Sparta lopussa viime lokakuussa Pilsen ja harjoitus keväällä vastaan ​​Zilina vuorotellen viimeiset 21 minuuttia.

” Varaukset ovat ehdottomasti kunnossa.Vaikka olen todella paljon naběhal ja odtrénoval, mutta kun se tulee pelin muotoon, minulla on vielä kiinni “, sanoi kaksikymmentäkuusi tekniikoita. “Pepa Süral jo täysin harjoitteli joukkueen ja Mielestäni voisimme osoittaa Bohemians. Näemme, “sanoi eräs Sparta valmentaja Stanislav Hejkal.

Tiukka karhun Rostovissa mittakaavan suorituskykyä tahansa Spartans, mutta suurin kritiikki putosi stoperskou pair Ondřej Mazuch – Michal Kadlec ja trio keskikenttäpelaajien. Näillä alueilla on siis odotettavissa myös korjaus.