ACF Fiorentina – Janov CFC 3:3

Nagyon vad játék zajlott Firenzében. Fiorentina vezetett 2: 0, majd újabb 3: 2, de Genova mindig megbirkózni. Grifové voltak messze a jobb csapat, de javult a második felében a végső felhívni 3: 3 kb megérdemelt. Kétszer is tolt csatár Giovanni Simeone vendégeket.

Az Artemio Franchi kapura Nem kellett sokáig várnia, csak egy negyed órát. Josip Ilicic nacentroval hátrafele bár annyira jó, hogy véget ért a labdát a hálóba. Csak egy perc múlva a cél Grifo emelkedett egy másik katasztrófa, de a seb Chiesa megállt kapufa. Viola több volt a játék, Genova védelmi gyakorlatilag nincs sem alkalmazunk. Mielőtt a végén az első felében megpróbálták Lamannovu figyelmet szabadrúgást Ilicic, de a második, az állás már Bet365 bonusz az első pětačtyřicetiminutovce kerülni.

A cél koncert teljesen elindul megváltoztatása után oldalról. 50 perc elteltével, hogy a pontos Chiesova lövés hátulról mész és Fiorentina máris 2: 0. Talán ebben az időben Genoa megérteni, hogy a passzivitás biztosan elérni semmit, és így kezdte, hogy keményebben dolgozik. Bár túlélte egy esélyt Ilicic 54. percében, de aztán ütött magát. Giovanni Simeone előtt vyběhnutým Tatarusanuem csak szúrta a labdát, és ő csökkentő cél. Aztán jött egy másik sokk. Artemio Franchi megdermedt egyenlítő gólt Hiljemark. Valaha egy szép esemény les határt, és még jobb Simeoneho át.

Egy óra múlva a játék, az eredmény egy döntetlen 2: 2, és ez nyilvánvalóan nem tetszik Fiorentina. A lány válasz azonnali volt, Nikola Kalinic lime nem tér és a talajközeli lövés a hátsó után visszatért, hogy vezesse az oldalsó Viola.

Genova minden esetben annak az előző két karika győződve arról, hogy a támadó is semmi baj próbál kiegyensúlyozás. Véletlenek keletkezett öt perccel a vége előtt, amikor, miután nagy behatolási játszott Bernardeschi hiányzott a kezek és a bírók fütyült büntetőrúgás. Amellett, hogy Bernardeschiho majd egy piros lapot. De ez nem volt olyan fontos, sokkal fontosabb volt, mesterien átalakult egy nyilvántartó büntetés Giovanni Simeoneho! Genoa még érezte az esélyt a három pontot, de ez valószínűleg akart túl. A mérkőzést végül barátságosan 3: 3.

read more: http://bonusz-online.com